Értékelés:
(1 szavazat)

ÚJ portálunk: Tuleles.hu

A Direx Média Kft., lapunk kiadója új, tematikus portált indított, melyet Juhász Ákos kollégánk vezet. A TÚLÉLÉS.HU (www.tuleles.hu) témája erősen kapcsolódik a Kaliber magazinéhoz, csak egy kicsit más szemszögből:

"Egy személy vagy család túlélése rétegekből áll, olyan, mint egy hagyma. A külső réteg az ön- és lakásvédelem, majd pedig jön a prepperkedés (ami nem feltétlenül az összeomlásra való felkészülést jelenti) és a végén ott van a bushcraft amit úgy is fordíthatnánk, hogy az őseink által megszerzett tapasztalatokon alapuló létfenntartás gyakorlása a természetben."

 

Az oldalon tehát a túléléshez szükséges tudásanyag (víztisztítás, menedéképítés) mellett azok eszközei is szóba kerülnek, valamint praktikus jó tanácsok, hogy vészhelyzetek (pl. terrortámadás) esetén hogyan viselkedjünk, mit tegyünk és mit NE tegyünk! A cikkek egy része a Kaliber magazinból és a kaliberinfo.hu-ról már ismerős lehet, de itt 3 fő témakör köré (ön- és lakásvédelem, prepperkedés, túlélés és bushcraft) csoportosítva lesznek megtalálhatóak.

 

A tuleles.hu facebook-oldala:

https://www.facebook.com/tuleleshu/

Utoljára frissítve:

Legfrissebb számaink

Nap képe

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next
egy-cseh-ujsaghirdetes-amitol-sirogorcsot-lehet-kapni

egy-cseh-ujsaghirdetes-amitol-sirogorcso…

2017. 07. 24. | Megjelent:986

kopis-stk-multiszerszam-kartyaformatumban-meregdragan

kopis-stk-multiszerszam-kartyaformatumba…

2017. 07. 21. | Megjelent:520

osztrak-nemhangtompito-fischer-development

osztrak-nemhangtompito-fischer-developme…

2017. 07. 20. | Megjelent:1695

 

Error: No articles to display

Copyright © Direx Média Kft. 2012