Értékelés:
(0 szavazat)

Sikeres önvédelem gázsprayvel Budapesten = majdnem előzetes

Az alábbi hírben derül ki a valóság az "utastársát megütő és lefújó garázdával" kapcsolatban, miszerint valójában szinte bizonyosan jogos védelmi helyzetben cselekedett:

"

Szabadlábra helyezte az ügyészség azt az 58 éves budapesti férfit, aki a gyanú szerint hétfőn, a 7-es buszon szóváltásba keveredett egy utassal, akit gázspray-vel lefújt, majd megütött. Mára kiderült, hogy a sértett és a társa a buszon előzőleg inzultáltak egy fiatal nőt.

Az eset egyik szemtanúja megpróbálta őket rendreutasítani, ekkor alakult ki köztük a szóváltás. A nőt védelmező férfi úgy próbálta lezárni a vitát, hogy gázspray-vel lefújta, majd megütötte utastársát. A férfi később önként jelentkezett a rendőrségen. Gyanúsítotti kihallgatása után a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyészség azonban úgy döntött, hogy nem állnak fenn a legszigorúbb kényszerintézkedés feltételei és a férfit szerdán szabadlábra helyezte."

 

A sünök (mert ezeket az utolsó gazembereket nem lehet rendőrnek nevezni) eljárása minden határt átlép: a védekező elleni büntetőeljárás megszokott mára. De az, hogy a legrosszabb börtönkörülményeknél is rosszabb brutális előzetes letartóztatásba akarták vetni egy ennyire komolytalan, testi sérüléssel sem járó cselekményél, az végképp elmebaj. Úgy, hogy a gázsprayvel védekező maga ment be a rendőrségre.

 ISMÉT BEBIZONYOSODOTT: SOSE TUDJON A HATÓSÁG ARRÓL, HA VÉDEKEZTÜNK! SOSE!


http://www.hirado.hu/2016/12/28/utastarsat-vedte-a-7-es-buszon-gazsprayt-hasznalo-ferfi/

Utoljára frissítve:

Legfrissebb számaink

Nap képe

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next
milsig-m5-magnus-68

milsig-m5-magnus-68

2017. 08. 18. | Megjelent:597

a-lakasvedelem-2-lehetseges-kimenetele

a-lakasvedelem-2-lehetseges-kimenetele

2017. 08. 16. | Megjelent:1311

mert-egy-soretes-slug-is-lehet-muveszi-g2-extreme-performance-self-defense-12-ga

mert-egy-soretes-slug-is-lehet-muveszi-g…

2017. 08. 14. | Megjelent:659

 

Error: No articles to display

Copyright © Direx Média Kft. 2012