Értékelés:
(0 szavazat)

Korth Sky Marshal 9x19 mm revolver 1. rész

A német luxusrevolver-gyártó fegyveréről a Kaliber 2016/május (217.) számában olvashattak részletes cikket. A Korth fegyvere elvileg valami külföldi fegyveres szerv megrendelésére készült A revolver formája teljesen újhullámos, mert a 9 mm Luger pisztolytöltény köré épül, így arányai is megváltoztak a klasszikus revolverekhez képest.

A perem nélküli revolverlőszer ürítése érdekében az ejektorcsillagon kis rugós nyelvek találhatóak, melyek a hüvelyhoronyba pattannak be. A lövészet során a kis tömegű, alutokos, magas csőtengelyű revolver eléggé nagyot ugrott a kézben, de még messze nem volt fájdalmas. Azonban volt megbízhatósági probléma, egy dob ellövése után megszorult a dobforgatás. Ennek oka azonban "júzer error" volt, a forgalmazó rosszul tett be két vékony alátétet a dobkidöntő kar alá, miután ezeket kivettük, jól működött a revolver, csak kissé sok elcsettenés volt. FIGYELEM! A VIDEÓBAN EMIATT SOKAT KÁROMKODOK.


Ettől eltekintve azonban egy álomjó DA/SA sütésű, szuperprecíz, és persze eléggé drága revolvert ismerhettünk meg a Sky Marshalban.


FOLYTATJUK!


Köszönjük a tesztfegyvert a budapesti TACTICAL Centernek!

Média

Legfrissebb számaink

Nap képe

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next
egy-kis-retro-metszet-pa-63-szemlelteto-tabla

egy-kis-retro-metszet-pa-63-szemlelteto-…

2018. 01. 16. | Megjelent:1964

mire-is-jo-a-figyelmezteto-loves

mire-is-jo-a-figyelmezteto-loves

2018. 01. 14. | Megjelent:1390

a-nap-gazpisztolyvasarloja

a-nap-gazpisztolyvasarloja

2018. 01. 10. | Megjelent:2345

Error: No articles to display

Copyright © Direx Média Kft. 2012-2018